7 parasta talviurheilukohdea

Tässä on luettelo 7 parhaasta talvi-lomakohteesta, jotka päästävät tälle vuodelle …

Koska talvi on täällä. Ja emme odota, että jäähdytys katoaa.

Pidämme joka kesäksi loppua. Täällä Suomessa lämpötila laskee, taivas tulee harmaaksi ja useimmissa kohteissa purjehduskausi päättyy.

On kuitenkin toivoa! Suunnittelemme matkoja lämpimiin talviurheilukohdeihin ympäri maailmaa, ja löydämme sinulle uskomattoman edullisia loma-aikoja.

Löydä 7 talvilomaa parhaita paikkoja ja vuokrata jahti ennen kuin he ovat poissa!

1. Seychellit

Seychelles

Itä-Afrikan rannikolla on 115 saarta, jotka tunnetaan Seychellien syrjäisenä. Nämä yksittäiset saaret ovat uskomattoman viehättävä ja yllättävän edullinen. Eikä he ovat kauniita, he ovat moninaisia. Seychellit ovat ihanteellisia kaikenlaisten lomien osalta: kuherruskuukaudesta aktiiviseen saaren etsintään ja ekomatkailuun. Löydät valkoiset hiekkarannat, viidakko ja rannikon retkeily, snorklaus, sukellus ja paljon piilotettuja lahtia ja lahtia tutkimaan.

Seychellit ovat erinomainen kohde, jos etsit jonnekin lämmin lomaa talvella, mutta et halua taistella Karibian väkijoukkoja vastaan. Rikkaan sekoitus ranskalaisia, afrikkalaisia, brittiläisiä ja intialaisia ​​vaikutteita Seychellit ovat kuin missään muussa maassa. Paras aika lähteä helmikuusta huhtikuuhun.

2. Brittiläiset Neitsytsaaret

Brittiläiset Neitsytsaaret

Brittiläiset Neitsytsaaret (BVI) ovat suosittuja uskomaton rantoja, snorklausta ja sukellusta sekä läheistä läheisyyttä, joka helpottaa saarirypäleitä. Järkyttävät kaupan tuulet, rauhalliset virtaukset ja ihanteelliset purjehdusolosuhteet BVI: t ovat yksi suosituimmista purjehduskohteistamme talvella. Kun yli 50 saarta on tutkittu, lähtö pois Tortolan pääsaarelta ja piilotettujen lahtien, poukamien ja saarten purjehtiminen on paras tapa tehdä se.

BVI: t ovat syrjäisempää kuin monet muut karibialaiset kohteet, ja heillä on ylellisyyttä koskeva erityispiirre, jota me rakastamme. Paras aika lähteä? Syys-marraskuu on edelleen hurrikaanikausi, joten joulukuu-kesäkuu on paras aika purjehtia täällä (myöhemmin matkustat tänä aikana vähemmän väkijoukkoja näet).

Lisätietoja purjehduksesta BVI: ssä purjehdusoppaassa.

3. Thaimaa

Thaimaa

Monet ihmiset eivät pidä Thaimaasta purjehduslomaa, mutta tämä kaunis maa tunnetaan vieraanvaraisista ihmisistä, upeista rannoistaan ​​ja erinomaisista risteilytiloistaan. Phuket on pohjan purjehdus Thaimaassa, ja Andaman meren sen merenkulun helmi. Täältä löydät tuhansia saaria, kauniita rantoja ja runsaasti unchartered alueita tutkia.

Siellä on kallio sukellusta, kauhistuttavia rantajuhlia, sukellusta, snorklausta ja meri-melontaa. Lämpimät talvilämpötilat tuovat matkailijoille joka vuosi joulukuun ja maaliskuun välisenä aikana. Ja älkäämme unohtako yksi suosikki nähtävyyksistä: mahdollisuus nauttia herkullisesta paikallisesta thaimaalaisesta ruoasta, joka löytyy koko Phuketin rannikolla.

4. Kuuba

Kuuba

Karibianmeren ja Atlantin valtameren välissä sijaitseva Kuuba on suurin Karibian saarista. Kuva uskomaton rannat, kirkkaan sininen vesi, Espanjan siirtomaa-arkkitehtuuri ja mukulakivikatuja. Havannan kadut ovat täynnä musiikkia, taidetta ja tapahtumia, ja Kuuban koskemattomat rannat ja rantaviiva ovat eräitä maailman parhaista.

Kuuba ei ehkä ole ilmeisin valinta purjehduspaikalle, mutta Cienfuegos, Kuuban ”Eteläisen helmen”, on lumoava ja tunnelmallinen ja erinomaiset laivavälineet. Ja viimeisimmän matkustuskiellon poistamisen myötä Kuuban rannikko lisää matkustajien saantiasi, joten talvella ei ole koskaan ollut parempaa aikaa mennä. Vuoden ympäri lämmin ilmasto ja tasaiset tuulet Kuuba on erinomainen talven purjehduspaikka.

5. Teneriffa

Teneriffa

Kanariansaarten suurin, Teneriffan lämmin talvi auringonpaiste houkuttelee merimiehet ja vierailijat kaikkialta Euroopasta. Vaikka se sijaitsee yli tuhat kilometrin päässä Espanjan etelärannikolta, Tenerife – sen kauniin tulivuoren saariston ja vilkkaiden rannikkokaupuntien – kanssa on yksi maailman parhaista talviurheilukohdeista.

Teneriffalla on vuosittain yli 10 miljoonaa kävijää, joista suurin osa suoriutuu suoraan Playa de las Americasin, Costa Adejen ja Los Cristianosin upeisiin lounaaseen. Teneriffalla on erinomainen rannikko sukellusta ja snorklausta varten ja ympäri vuoden tuulet, jotka sopivat erinomaisesti purjehdukseen. Ota köysirata ylös Mount Teide-tulivuoren, Espanjan korkeimman vuoren huipulle, ja nauti basking loistava talvi auringonpaisteessa.

6. Martinique

Martinique

Virallisesti alue Ranskassa, Martinique on hienostunut, lumoava, ja sen rannat ovat lyömätön. Saaren pohjoinen on vuoristoinen ja sademetsä katettu, ja etelä on täynnä kauniita lahtia ja poukamia, joissa on henkeäsalpaavat rannat. Yksi suosikkipaikoistamme on Le Marin, Martiniquen purjehduspääoma, jolla on upea venesatama, rantaravintolat ja vilkas keskusta.

Virallisesti Ranskan alue, Martiniquen kulttuuri on ainutlaatuinen yhdistelmä Ranskan ja Länsi-Intian vaikutusvaltaa. Peak kausi on joulukuusta huhtikuuhun, mutta Martiniquessa on ympärivuotinen lämpötila noin 25 astetta – vain varokaa hurrikaani kausi varauksen yhteydessä.

7. Kap Verde

Kap Verde

Kap Verde, joka tunnetaan myös nimellä Cabo Verde, on trooppisten saarten sironta Afrikan länsirannikolta. Saharan kaupan tuulien vyöllä Kap Verden lämmin ja kuiva ilmasto on täydellinen purjehdus talvikuukausina, tammikuun ja helmikuun paras ihanteellinen.

Jokainen saari tarjoaa jotain erikoista, olipa kyseessä upeita retkeilyreittejä, henkeäsalpaavia rantoja tai ainutlaatuisia rantoja. Saaret ovat lämpimät ja aurinkoiset ympäri vuoden, säilyttäen lämpötilan korkeissa 20-luvulla, ja kulttuuri ja maisemat, joita huomaat, ovat jäljittelemätön. Kap Verde on erinomainen paikka paeta muiden suosittujen kohteiden talvilomien kiirehtimiseen.