Ylin 8 huonoimmat purjehdusvirheet

Aloitessani ryhmäkirjoitusprojektin pahimmasta erehdyksestäsi tai eniten kiusallisesta purjehdushetkestä, minusta on pakko kirjoittaa itse aiheeseen liittyvä viesti. Mutta mikä tapaus valita? Olen sellainen klutz veneessä, että minulla on ollut niin paljon noloa hetkiä. 

Entä ainoa aika viiden vuoden aikana minulla oli mahdollisuus voittaa kilpailu Laser-pakkasten sarjassa ja sitten minun hanhenkaulani rikkoi?

Oppitunti # 1 – tarkasta korroosiosi säännöllisesti

tarkasta korroosiosi säännöllisesti

Tai yksi monista tilanteista, kun ruuhkaisin merkin pyöristämisen, kuten aika, jossa olen tehnyt niin paljon virheitä yhdessä tuulen suuntaisessa pyöristyksessä, menin olemaan johtajien keskuudessa melkein viimeisenä 60-venelaivastossa.

Oppitunti # 2 – älä yritä lähestyä sataman kiinnityskohdan ylätunnistemerkkiä, jos se on todennäköisesti täynnä, kun sinne pääsee.

Aloitus on yksi pelialueistani, jonka haluaisin todella parantaa. Niin monta kertaa virhe aloituslinjalla tuhoaa rodun. Joskus yritän orava aloittaa (menee kuilu veneen lopussa), mutta olen löytänyt ainakin kymmenen tapaa ruuvaamalla ne.

Oppitunti # 3 – Orava aloitus on suuri riski vaihtoehto.

Orava aloitus on suuri riski vaihtoehto.

Purjevene kilpailu on yhtä henkistä kuin fyysinen peli ja joskus en ole ajatellut eteenpäin. Kuten aika, jolloin yrittäessäni päästä purjehdusportin sisään yhdeltä purjehtijalta, onnistuin saamaan itseni jäämään loukkuun tähtien liikkumattoman linjan ulkopuolelle ja jättämään vartija.

Oppitunti # 4 – älä liity niin veneen ja veneen taktiikkaan, että unohdat suuren kuvan.

Ei ole liian myöhäistä tehdä vikaa purjeveneen kilpailussa. Sellainen aika, jolloin olen törmännyt kilpailijalleni lähestyttäessä porttitiivistettä maaliviivan vasemmassa päädyssä.

Oppitunti # 5 – muista, että jos isolla veneellä on maaliviivan vasemmassa päädyssä, et voi tarttua suoraan sen läpi.

muista, että jos isolla veneellä on maaliviivan vasemmassa päädyssä, et voi tarttua suoraan sen läpi.

Sitten oli aika, jolloin melkein murtui alku koko alukselle ensimmäisellä Sunfish-pohjoisamerikkalaisella mestaruuskilpailuksi. Jotakin syystä olin tuulivoimalle pari minuuttia ennen alkua, kun BANG !, koko kuntopyöräni kaatui alas kannellani. Minun haljoni oli tullut irti ylhäältä, joten olin täysin kontrolloimaton ja ajellut alas laivastolle, joka alkoi alusta.

Oppitunti # 6 – sitota tulppa solmuun rivin lopussa, ennen kuin sitoudat kynsi- vetokoukun tai rullaluukkua haltijalla.

Mutta sitten toinen Sunfish-purjehtija, joka ei osallistunut tähän alkuun, näki vaikeuteni ja yritti pelastaa minut vetämällä minut pois aloitusalueelta. Hän purjehti ja niin tartuin naulan takana veneen takana ja hän alkoi vetää minua. Sitten repäin männyn ulos kannesta.

Oppitunti # 7 – älä ota kiinni Sunfish-merimiestä.

älä ota kiinni Sunfish-merimiestä.

En muista, miten tämä tapahtuma päättyi. Ehkä se oli niin huono, että mieleni on estänyt sen?

Puhuminen Sunfishista, ehkä kaikkein kiusallisin hetki oli keskiviikko-iltana Twilight-sarjan aikana. Aloitin alusta veneen veneen vieressä pienen valaanpyynnön vieressä, jota käytettiin valiokunta-alukseksi. Tässä oli joukko veneitä, ja lopulta puristin valiokunnan veneen oikealle puolelle. Kun lähtöharvas lähti liikkeelle, voisin katsoa linjaa alaspäin ja katsoa koko laivaston ylittävän linjan ajoissa ajoissa. Tai ehkä ne olivat hieman aikaisin. Ajattelin, ”Yleinen Recall? Toivon, että yleinen muistutus.” Höh. Minun on pitänyt ajatella ääneen. Koska jotkut merimiehistä, jotka olivat ylittäneet linjan, kuulivat minua ja ajattelivat, että kilpa-upseeri ryntäsi, ”General Recall.” (Tämä on laivaston vakiomenetelmä). Joten nämä merimiehet alkoivat purjehtia merimiehiä vasemmalle ja suurin osa laivastosta kääntyi takaisin olettaen, että muistutusta oli kutsuttu. Kilpailun upseerilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin saada yleinen palautus. Oho. Kuinka punainen oli kasvoni? Olen pahoillani kärsivällisesti kaikille asianosaisille, mutta silti tuntui siltä huolta.

Oppitunti # 8 – pidä suusi kiinni.

Oikeastaan ​​voin ruuvi jopa ennen saapumistaan ​​regattaan. Esimerkiksi päivä, jolloin matkustin aina New Jerseystä Cape Codiin purjehtimaan Pohjois-Amerikan Laser Masters -mestaruuskisassa, joka pidetään myöhemmin viikolla ajattelematta soittaa eteenpäin tarkistaaksesi, onko kilpailu peruutettu. Ehkä minun olisi pitänyt arvata. Mutta se tuntui hyvältä aikanaan päästä pois New York Cityn alueelta. Kun tulin Hyannis YC: ään pudottamaan venettäni, klubissa oli rankkakokous, joka katsoi minua kuin olisin hullu. Ehkä hän ei ole kuullut uutisia tänään? He ilmoittivat varovasti, että regatta oli hävinnyt.

Joten tekee 8 tyhmä virhe. Ja otsikossa kerrotaan yhdeksästä pahimmasta purjehdusvirheestä. Voi, yhdeksäs virhe ei voi laskea …